Kalligrafielessen Amersfoort

Kalligrafielessen in Amersfoort.
!

Cursus kalligrafie

Kalligrafie cursussen seizoen 2015 / 2016 in Amersfoort 

In dit overzicht vind u onze kalligrafie cursussen. .

De cursussen worden gegeven in kleine groepjes van 5 of 6 personen, zodat iedereen maximale aandacht krijgt. Locatie: Blankvoorn 3, 3824 JW Amersfoort

Lestijden: op dinsdagochtend van 9.45 tot 11.15 uur.

                op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur

                op woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur

                op donderdagochtend van 9.45 tot 11.15 uur

                op donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur

 Lespakketten worden door ons verzorgd. Informatie en aanmelden voor de kalligrafie cursus kan via email info@kalligrafie.nl of per telefoon op nummer 033 8886817 Ook is het mogelijk om privĂ© lessen te volgen. Tijd en lesstof in overleg.

Een cursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur (feestdagen uitgezonderd) welke om de week gegeven worden. In de beginners cursus leert u een alfabet en daarbij wordt aandacht besteed aan penstand, gebruik van kleur en eenvoudige layout. Ook komen diverse kalligrafische toepassingen aan bod zoals het maken van een versierde hoofdletter, rondschrijven en het maken van een leporello. In de gevorderden cursus wordt een schriftsoort behandeld en wordt uitgebreid aandacht besteed aan diverse soorten pennen, achtergrond technieken en informele (vrije) kalligrafie. Ook in deze cursus komen diverse kalligrafische toepassingen aan bod.

Alle cursussen zijn vol.

 Heeft u nog vragen, dan kunt u terecht bij Mary via info@kalligrafie.nl 

  

Prive lessen

Het is mogelijk om op afspraak prive lessen te volgen. Een priveles duurt 1,5 uur en wordt in eigen atelier gegeven. De lesstof wordt in overleg bepaald. Misschien wilt u starten met een nieuw alfabet, een bepaalde techniek leren,  of ondersteuning krijgen bij een schriftelijke cursus.Er is veel mogelijk.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht bij Mary via info@kalligrafie.nl