Ruilen en retourneren

Herroepingsrecht (retourneren)

Bij online aankopen heeft u recht op herroeping. Voor alle aanbiedingen en bestelde producten geldt een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel. Gedurende 14 kalenderdagen mag u de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. Om die reden kunt u bij ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling, een artikel retour sturen of ruilen voor een ander product.
Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mary Koperdraat Kalligrafie te retourneren, conform de eventueel door ons verstrekte instructies. Gelieve de verpakking niet te beschrijven, beplakken en/of op andere wijze te modificeren.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht is het voldoende om het retourformulier, die u op de Webshop van Mry Koperdraat Kalligrafie kunt downloaden, volledig in te vullen en mee te sturen met het pakket.

Houdt u er rekening mee dat de artikelen niet later dan 14 dagen, na de dag waarop u melding heeft gemaakt van de herroeping, aan ons terug zendt of in het atelier aflevert. U bent op tijd als u de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

U kunt uw bestelling retourneren naar het volgende adres:

Mary Koperdraat Kalligrafie
Blankvoorn 3
3824 JW Amersfoort
Nederland


Zorg voor voldoende frankering van de retourzending.

U ontvangt binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten voor de héénzending terug. In de praktijk ontvangt u het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op uw bankrekening. Bij gedeeltelijke retournering worden de verzendkosten niet terugbetaald. 


In sommige gevallen kunt u artikelen niet retourneren aan Mary Koperdraat Kalligrafie (zie: Uitzonderingen).
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer (deels) kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. U dient zelf zorg te dragen voor transport van de retourzending. Zorg daarom altijd voor een verzendbewijs.

Ruilen
Met de originele factuur kunt u binnen 14 kalenderdagen na ontvangst het artikel omruilen. Hierbij geldt dat u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mary Koperdraat Kalligrafie dient te retourneren, conform de eventueel door ons verstrekte instructies. Gelieve de verpakking niet te beschrijven, beplakken en/of op andere wijze te modificeren.

U kunt er ook voor kiezen het artikel te retourneren. U ontvangt dan uw geld terug (zie: Herroepingsrecht / retourneren) en kunt vervolgens online een nieuwe bestelling plaatsen.

Uitzonderingen:

Voor bepaalde artikelen is het niet mogelijk deze te retourneren.

  • Artikelen die op verzoek van de klant op maat zijn gemaakt en/of gesneden (maatwerk).
  • Artikelen waarvan de originele verpakking is geopend (b.v. verf, inkten, mediums etc).
  • Artikelen die door de klant zelf zijn beschadigd.
  • Afgeprijsde artikelen.

Meer informatie

Voor vragen over het retourneren en ruilen kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze contactpagina

© 2018 - 2024 Mary Koperdraat Kalligrafie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel